Prima ninsoare nu a creat probleme la Giurgiu

Prima ninsoare nu a creat probleme la Giurgiu

Vremea rea anunţată pentru weekendul trecut de Administrația Națională de Meteorologie a determinat autorităţile locale să ia măsuri pentru prevenirea eventualelor situaţii de urgenţă generate de intensificările de vânt şi ploile transformate în lapoviţă şi ninsoare.
Astfel, în urma unei adrese transmise de Instituţia Prefectului, municipalitatea a instituit serviciul de permanenţă la sediul Primăriei, începând de sâmbătă, 25 octombrie, ora 7.00, şi până duminică, 26 octombrie, ora 19.00, pentru a primi deciziile Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu şi pentru a transmite informaţiile privind evoluţia fenomenelor periculoase, efectele lor, măsurile luate şi măsurilor suplimentare necesare. În municipiul Giurgiu nu s-au semnalat situaţii deosebite care să necesite interveniţia autorităţilor.
De asemenea, prin SC Financiar Urban SRL, societatea care gestionează serviciul de deszăpezire, în intersecţii, drumuri în pantă, treceri de pietoni şi poduri au fost amplasaţi saci cu material antiderapant pentru a se putea interveni rapid în cazul în care condiţiile meteo ar fi impus acest lucru.
Pe lângă material antiderapant, SC Financiar Urban este pregătită să intervină pentru deszăpezirea din această iarnă cu trei utilaje dotate cu lamă frontală şi dispozitive pentru împrăştierea materialului antiderapant, un utilaj dotat cu patru containere de 30 mc pentru transportat zăpada, trei încărcătoare frontale, patru tractoare cu remorcă şi două tractoare cu plug. Numărul acestora va fi completat, dacă va fi necesar, cu utilaje închiriate.

Ultima modificare: 27.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Astralii joaca luni impotriva celor de la FC Petrolul Ploiesti, biletele au fost astazi puse in vanzare

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.